lørdag den 17. februar 2018

Vi samarbejder kun med udvalgte byggefirmaer som vi kan stå inde for og som altid udfører din opgave pligtopfyldende og med byggegaranti. Vores medlemmer er alle medlem af en garantiordning.



Fordele
Fri konkurrence imellem vores byggefirmaer = lavere pris
Du vælger det firma der passer bedst til din byggeopgave
Alt er 100% gratis og uforpligtende for dig

Når du indsender din byggeopgave kontaktes du typisk indenfor 5-20 minutter af os indenfor normal arbejdstid. Efter vi har talt med dig og gennemgået dine behov, fremsender vi din byggeopgave til vores byggefirmaer som vi udvælger udfra deres specifikke kompetencer til netop DIN sag. Derfor er du altid sikret det bedste og mest kompetente byggefirma fra vores interne system. De valgte byggefirmaer kontakter herefter dig.

Vi samarbejder med en mindre gruppe af uafhængige byggefirmer som alle besidder høj kvalitet og som vi kan stå inde for. Det er vores mission at bistå bygherrer med tilbud på byggeopgaver fra vores kvalitetsbevidste byggefirmaer. Ved at indsende din byggeopgave til os, sparer du tid på at lede og indhente tilbud fra byggefirmaer der ikke er kvalitetssikrede og er medlem af en garantiordning. Vores byggefirmaer kvalitetssikres løbende og vi opretholder af samme årsag kun en mindre og håndterbar gruppe af byggefirmaer. Du opnår som bygherre en del fordele, herunder lavere priser da vores medlemmer er i åben konkurrence om din byggeopgave. Held og lykke med dit byggeprojekt!

Sådan virker det
Send din opgave til os
Beskriv den opgave du ønsker udført af et byggefirma
Din opgave behandles
Vi kontakter dig med det samme
Du modtager 3 tilbud
Tre af vores udvalgte leverandører giver dig tilbud
Du vælger leverandøren
Du vælger det bedste tilbud og får udført din opgave

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den nye spiller på arbejdsmarkedet: Robotter

I produktionshallen ved Velux i Østbirk blandes lyden af de brummende, selvstyrende robotter med de ansattes arbejdsmusik. Ved vinduesprod...